27 de desembre 2006

COP d'aNy barceLona 2006 !!!

com cada any s'acosta cap d'any i nosaltres sense plan.. no volem pagar preus astronòmics perquè .. per què? crec que simplement no ens dóna la gana.. no podem marxar molt lluny perquè al dia següent tenim el dinar d'any nou.. i volem música i bailoteo tota la nit.. què podem fer? aquí algunes propostes per a que voteu i digueu quina us sembla la millor opció.. estan ordenades des de la més barata (gratis) a la més cara ... opció 1: El fantástico (escudellers) o The Sound (poblenou), és de la mateixa penya! el que més m'agrada és que és GRATIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sembla impossible oi?? suposo que les copes les cobraran a preu d'or, però ens és igual pq anirem beguts de casa no? La música serà en plan indie rock i pop la gent serà del pal (recordem el cop del fantástico amb gent freak por doquier..). La putada és que potser està ple ple i no són llocs gaire grans. El plan podria ser anar a escudellers i i està molt ple canviar de plan... com ho veieu ? el que no molaria és començar a donar voltes i més voltes per la ciutat amb el fred que cardarà.. ( o no ..) opció2: macrofiestón organitat per la penya V de vivienda! la putada és que és a hospitalet, però bueno amb el metro ens hi podríem plantar en un moment, lo bo és que val tres euros i la música ens agradarà i la gent també! i a més a més també estem d'acord en que: no tindrem una casa en la PUTA VIDA .. flyer opció3:

ANTIC TEATRE 10 euros ! rollet alternatiu amb molts dj's i amb ELECTROPUTAS en directe. opció4: APOLO-ASTIN: 15 euros i la música serà techno i pop-rock indenpendent i llavors també hi ha el MOOG, però serà electrònica tota la nit i val 20 euros, i bueno elpoble espanyol i la paloma, però els preus pugen moltíssim.. i ara us vull sentir a vosaltres! què en penseu ??? també hi havia l'opció de quedar-se a casa i fer sessió de pelis mítiques sense parar.................... però bueno, seria si no trobéssim res no? ...

2 comments:

Anonymous Anònim said...

em mullo i voto per l'opció 2!!
fiestón a l'hospi!!!!!
si si si!!
ale, us toca!
i els raims a casa meva!

dimecres, 27 de desembre, 2006  
Blogger Mareike said...

I will put some pictures soon (my internet at home is shit)...pictures of Berlin,Paris and me!Marieke and her brother are here, it`s really nice!I`m looking forward to see you soon in Groningen,Berlin and then Barcelona!!:)Have fun new years eve!
kisses, love

divendres, 29 de desembre, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home