05 d’abril 2005

whereVer ...

shoes2.jpg

The Silver Shoes, said the Good Witch, have wonderful powers. And one of the most curious things about them is that they can carry you to any place in the world in three steps, and each step will be made in the wink of an eye. All you have to do is to knock the heels together three times and command the shoes to carry you wherever you wish to go

[The Wizard of oZ]

3 comments:

Anonymous Anònim said...

uf!... ara em moro de vergonya per tot lo del pijama... em sembla que sí que em vaig sortir una mica de la carretera... et demano disculples... en fi, no era la imatge que volia donar... a vegades ens diexem endur pels simulacres, vivim en el simulacre del simulacre... de veritat, no t'ho prenguis malament... intentava ser, d'alguna manera, poètic... més dels sentiments que dels instints... a més, no es tracta que vagi omplint el teu blog de bestieses, per alguna cosa és el TEU blog. Si tot plegat sóc molt tímid i tot això... Mare de Déu, quina empresa la nostra! Bé, no vull fer-te sentir incòmoda... perdona.
Provaré això de les sabates de plata... a veure on em duen...
L'home de llautó...
Andreu

dilluns, 04 d’abril, 2005  
Blogger fafNer said...

noN ti preocupaRe!
sé que volieS ser poètic, si no m'ho vaig pendre malament, el que pasSa és que no sé qui ets, i em fa cosa, però res més..
I tothom que vulgui pot escriure al 'meu' blog, que per això està! no considero que escriguis bestieses, però és que jo no puc parlar ni tant sols del teu pijama..
jo ara mateix si pogués també picaria tres cops.. desapareixeria com la mary poPpins entre la boira de loNdoN ..
quantes carreres has fet? Em sembla que tenS uns quants anys més que jo ..
en fi, qui sap, etS un miSteri!

la de les sabateS i els topoS..

dimarts, 05 d’abril, 2005  
Anonymous Anònim said...

El misteri descobert:
Nom complet: Joan Andreu Lázaro Camí
Edat: 25 (jo te'n feia més de vint... no? Shock Horror! Amors platònics de menys de vint... "va a ser que no").
Alçada: 175 cm.
Nascut: a Seròs. Tothom viu de la pagesia. Fill i nét de pagesos. O sigui, una merda, una creu... odio treballar al camp. Fart de collir fruita i cuidar porcs a l'estiu. Treure merda de porc amb una pala a les 7 del matí et fa plantejar moltes coses... Fins fa poc, sentir a parlar de vacances em ficava els pels de punta... per sort tot això ja s'ha acabat. Créixer en un poble petit limita molt.
M'agrada: els Kinks, Mozart i Bach (les suites per a violoncel... uf!). El Silvio? Of course! El Pere Gimferrer (em té el cor robat. Els seus dos dietaris són... per dir-ho com el Laporta... que n'aprenguin! Els escriptors de tres al quatre en llengua catalana, s'entèn... que n'hi ha moltíssssims). Platero y yo (Juan Ramonià fins a la mèdul·la... cal tenir principis). No llegeixo gaire, fa temps que la literatura no em transmet el mateix... Les mates (per alguna cosa havíem de servir...), perquè ajuden a pensar, perquè hi ha rigor, i el rigor és bàsic, fins i tot en la poesia. La física, perquè no l'entenc, i em fa ràbia. Els discs de vinil. Les pelis del Bergman (gràcies a un profe de literatura de l'insti, que em cuidava molt...): "maduixes silvestres" és la millor peli seva i del món i de la galàxia. El cine en general, em fa sentir com un nen. El cor de la ciutat (sort de TVC internacional... De gran vull ser com el Paco!). Cuinar per als amics (cuinar per algú és una forma molt subtil de demostrar-li que l'estimes), però no en sé gaire. El sentit de l'humor, que és una forma molt refinada d'intel·ligència.
Sóc: molt responsable. Treballador. La gent gandula i la incompetència em desespren. Les noies gandules... EM DESESPEREN! Les noies que només serveixen per a jaure-hi... EM DESESPEREN! Del Barça (enguany sí! 2 gols d'Eto'o aquest dimenge... please!). Molt normalet, molt simpàtic. Bastant burleta... de mí matiex, per començar. Bastant tímid. Molt sincer. Duc ulleres, que ja fan per algú que estuida. No fumo. Ateu convençut. La religió em fica els pels de punta. Una mica malfiat. Una mica penjat? Solitari, potser?
El pitjor pecat: la vanitat i l'orgull.
Estudis: Llicenciat en mates (UPC) i física (UB). Estudiant de tercer cicle al depart. de física teòrica (Zgz). Però no m'agrada gaire parlar ni de mates ni física. Ningú és profeta a la seva terra.
I no sé per què vaig començar a escriure't... mai havia fet res semblant i no crec que ho torni a fer... és molt exigent, no trobes? Et sents amb la necessitat de dir coses que d'uan altra forma no et caldria... Això de conèixer algú d'aquestes maneres... en fi, una bestiesa com una altra. Amb 25 tacos i encara ens surten aquests rampells de l'adolescència... no anem bé. En aquell moment em vas semblar molt intel·ligent i amb una gran sensibilitat. Purs miratges...? I és clar, també maca. No vaig escriure't buscant "rotllo" (em consta que hi ha gent que ho fa...). Però sóc un noi... o sigui, tot just amb dues ratlles al manual d'instruccions... Pregunta el que vulguis.
Toi même...

P.D. La dels topos? La meva avia sempre anava per casa amb una bata de topos... tenia cinquanta bates de topos... estava enamorada dels topos. La gent no en porta gaire, no? Passats de moda, suposo...

dimarts, 05 d’abril, 2005  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home